top of page
A09C1AA1-4ACA-4E98-BAD4-7695C8913CFD_edited.jpg

HVEM ER VI

Ringstadhavna Gårdsslakteri - Etablert i 2020.


Velkommen til Ringstadhavna Gårdsslakteri, et sjarmerende, familiedrevet slakteri lokalisert på Ringstad Gård Lille, Rolvsøy i Fredrikstad.


Vi, Audun og Line, er begge godkjente slaktere. Audun har tidligere hatt storviltjakt som lidenskap, mens Line har vært en dedikert rypejeger. Nå er gårdsarbeidet vår hovedprioritet og vi gjør vårt beste for å levere førsteklasses kjøttprodukter.


Ringstadhavna Gårdsslakteri har spesialisert seg på slakting av alpakka, lama og vilt. Vi er godkjent som viltbehandlingsanlegg og nedskjæringsvirksomhet for disse. Vårt kjøtt er godkjent og stemplet av Mattilsynet, slik at du kan være trygg på kvaliteten.


I tillegg er vi fallviltmottak for Fredrikstad-, Sarpsborg-, Råde-, Rygge- og Moss kommune. Dette innebærer at vilt som avlives av viltnemda eller feilskutte dyr under jakt ender opp hos oss. Ringstadhavna Gårdsslakteri har et spesielt samarbeid med kommunenes Felleskjøkken, som har førsteretten til å kjøpe fallviltet. Dette gir beboerne på institusjoner i de respektive kommunene muligheten til å nyte velsmakende viltkjøtt. Dersom Felleskjøkkenet ikke kjøper kjøttet, blir det tilgjengelig for andre interesserte, inkludert restauranter og privatpersoner.


For de som ønsker å oppleve smaken av alpakkakjøtt, kan du kjøpe dette direkte fra Ringstadhavna Gårdsslakteri. Vi selger til både til privatpersoner, butikker, gårdsbutikker, restauranter og hotell samt andre som måtte være interessert.


Takk for at du velger kvalitet og lokalmat hos Ringstadhavna Gårdsslakteri.

Om oss: Our Farm
bottom of page